Qëndra Mjekësore Memorial Lara
Qëndra Mjekësore Memorial Lara

Şirinyalı Mah. İsmet Gökşen Cad. No: 76, M.Paşa/Antalya
+90 549 639 3366

Emërimi i lehtë

Rreth

Qendra Mjekesore Memorial Lara eshte ne zemer te Antalias dhe gjithashtu eshte nje klinike satelit e Spitalit Memoria Antalia. Qendra Mjekesore Memorial Lara Ofron sherbime si; gjinekologji dhe obstretike, pediatri, mjekesi e brendeshme, otorhinolaringologji, kirurgji e brendeshme dhe neurologji me 5 ndertesat e saj te larta ne nje siperfaqe prej 1,127 metra katrore.

SHERBIM SHENDETESOR I KUALIFIKUAR

Duke qene qendra e pare e akredituar ne Turqi nga JCI (Komisioni i Perbashket Nderkombetar) , dhe i 21-ti ne bote, Spitali Memorial eshte pioner kualiteti ne sherbimin e kujdesit shendetesor ne vendin tone. Pasi u hap per sherbim, Spitali Memorial Antalia aplikoi per akreditim dhe pasi i plotesoi inspektimet me sukses, Memorial eshte akredituar nga organizata nderkombetare e akreditimit JCI. Qendra e IVF-se se Spitalit Memorial Antalia eshte qendra e pare dhe e vetme e akredituar nga Kolegji Amerikan i Embriologjise.

SINERGJIA NDERMJET SPITALEVE MEMORIAL

Sistemi PACS krijom sinergji ndermjet gjithe spitaleve Memorial te Turqise duke ndare rastet me imazhe dhe rezultate laboratorike.

KONTRIBUTI NE TURIZMIN MJEKESOR

Spitali Memorial Antalia kontribon ne zhvillimiin e turizmit mjekesor si perfaqesues ne rajonin mesdhetar duke pranuar paciente prej 65 shteteve perreth botes.

Departamentet mjekësore

Mjekët

Institucionet e Kontraktuara

Më poshtë mund të gjeni kompani private të sigurimeve, sigurime shtesë, institucione të tjera dhe marrëveshje të kompanive me të cilat spitalet tona kanë marrëveshje.

Nuk ka pasur rezultate.

  Shihni në hartë

  Pyetjet e bëra më shpesh

  Informacion shtesë I / A do të ndahet rezultatet?
  Të dhënat personale dhe të dhënat personale për rezultatet e Aktit për Mbrojtjen e pacientëve tanë nuk duhet të ndahen me askënd tjetër përveç vetes. Ju mund të arrijnë të drejtat tuaja në bazë të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe informacion të detajuar në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja këtu.
  Si mund të raportojnë ankesa për spital?
  Opinioni në kujdesin shëndetësor që ju merrni, sugjerimet dhe ankesat mund të falënderoj Patient njësisë sonë të drejtave në spitalin tonë, kontakt personin tuaj, ju mund të raportojnë numrin e telefonit 444 7888 duke e quajtur Call Center tonë.
  Ekzaminimi Kontrolli i sa kohë?
  Shoqata turke mjekësore dhe kontrolli duke u zbatuar në 10 ditë Ministria e periudhës së aplikacioneve Shëndetësisë provimit llogaritet si dita e parë, duke përfshirë edhe shërbimet e marra.
  Çfarë është Check-up opsione në spital tuaj?
  Memorial Group Shëndeti, mosha, i shoqëruar nga kontrolle shëndetësore periodike për të kontrolluar-up konsulentëve, gjininë, profesionin dhe standardi i jetesës e duhura për programet tuaja specifike, ne jemi të vendosur së bashku me mjekët tanë specialist. Informacion i detajuar mund të gjenden këtu për opsionin tonë Check-Up.
  Llogaritë e mediave sociale
  Emërimi i lehtë