Qëndra Mjekësore Memorial Lara

Şirinyalı Mah. İsmet Gökşen Cad. No: 76, M.Paşa/Antalya
+90 242 316 79 66

Qendra Mjekesore Memorial Lara eshte ne zemer te Antalias dhe gjithashtu eshte nje klinike satelit e Spitalit Memoria Antalia. Qendra Mjekesore Memorial Lara Ofron sherbime si; gjinekologji dhe obstretike, pediatri, mjekesi e brendeshme, otorhinolaringologji, kirurgji e brendeshme dhe neurologji me 5 ndertesat e saj te larta ne nje siperfaqe prej 1,127 metra katrore.

SHERBIM SHENDETESOR I KUALIFIKUAR

Duke qene qendra e pare e akredituar ne Turqi nga JCI (Komisioni i Perbashket Nderkombetar) , dhe i 21-ti ne bote, Spitali Memorial eshte pioner kualiteti ne sherbimin e kujdesit shendetesor ne vendin tone. Pasi u hap per sherbim, Spitali Memorial Antalia aplikoi per akreditim dhe pasi i plotesoi inspektimet me sukses, Memorial eshte akredituar nga organizata nderkombetare e akreditimit JCI. Qendra e IVF-se se Spitalit Memorial Antalia eshte qendra e pare dhe e vetme e akredituar nga Kolegji Amerikan i Embriologjise.

SINERGJIA NDERMJET SPITALEVE MEMORIAL

Sistemi PACS krijom sinergji ndermjet gjithe spitaleve Memorial te Turqise duke ndare rastet me imazhe dhe rezultate laboratorike.

KONTRIBUTI NE TURIZMIN MJEKESOR

Spitali Memorial Antalia kontribon ne zhvillimiin e turizmit mjekesor si perfaqesues ne rajonin mesdhetar duke pranuar paciente prej 65 shteteve perreth botes.