Spitali Memorial Şişli

Piyalepaşa Blv. 34385, Şişli/İstanbul
+90 212 314 66 21

Spitali Memorial Sisli, i cili u themelua ne vitin 1995, eshte projekti i pare i sherbimeve i bere nga Korporata Investuese e Kujdesit Shendetesor. Ndertimi i spitalit perfundoi ne fund te vitit 1999 dhe Spitali Memorial i Sislit priti pacientin e tij te pare ne Shkurt te vitit 2000.

Spitali Memorial ka reputacion prestigjioz ne fusha si kardiologji, kirurgji kardiovaskulare, transplant organesh, IVF e gjenetike dhe ofron sherbime shendetesore te nje niveli te larte ne cdo specialitet mjekesor.

Spitali Memorial i Sislit ofron sherbime me cilesi te larte te kujdesit shendetesor ne standarte nderkombetare per pacientet e tij lokal dhe nderkombetare, me nje hapesire prej 53.000 metra katrore, 200 shtreter, 10.000 metra katror parking me nje kapacitet prej 300 makinash, sistem qendror automatik, sistem suporti per trysnine per te kontrolluar temperaturen dhe lageshtine, sistem tubash transferimi pneumatik dhe dhome konference me nje kapacitet prej 120 vetash.