E- Të Shkuara

Informacione të përgjithshme

Duke përdorur shërbimin tonë E- Të Shkuara ju mund të dërgoni një mesazh kartë te afermit i cili kurohet shtruar në institucionin tone spitalor, ju mund ti uroni të shkuara.

Ju lutem shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj.
Ju lutemi të shkruani emrin dhe mbiemrin e pacientit të cilit dëshironi ti dërgoni kartën tuaj .
Lütfen iletişim ülkenizi seçin.
Ju lutem shkruani një numër telefoni ku mund të komunikojmë me ju.
Ju lutem shkruani departmentin ku pacienti merr shërbime.
Ju lutem shkruani numrin e dhomës se pacientit.
Ju lutem shkruani mesazhin ju doni ti dërgoni pacientit.
Ju lutem shkruani spitalin ku pacienti ndodhet.