Loading

rreth nesh

 • MEMORIAL HOSPITAL hap Sisli
 • Në fertilizimi in vitro (IVF) Andrology CENTER themeluar dhe gjenetikë
 • TSE (Turkish STANDARDET INSTITUTE) certifikimit të cilësisë (ISO 9001) ALDI
 • Sisli Memorial Hospital Health Centre hap zemrën
 • FIRST komision i përbashkët ndërkombëtare të cilësisë AKREDITIMIT në Turqi
 • Suadiye MEMORIAL MEDICAL CENTER HAPI
 • Embrionale Cell Cycle herë të parë në Turqi
 • Transplanti i parë i organeve në Turqi (mëlçisë / veshkave) dhe i lidhur CERTIFIKATA shërbimit licencës laboratorike
 • Memorial Hospital Sisli Organ transplantim Center
 • PARA qelizat embrionale të zemrës qelizat e muskujve prodhimi NË ​​TURQI
 • Etiler MEMORIAL MEDICAL CENTER HAPI
 • Herë të parë në Turqi (Memorial Hospital Şişli) FËMIJËT papajtueshëm GJAKUT mëlçisë transplantim
 • TIRANA ALBANIA-ZYRA HAP MEMORIAL
 • ISTANBUL SHËRBIMI FACILITY HOSPITAL MARRË
 • MEMORIAL HOSPITAL hap Atasehir
 • ANTALYA MEMORIAL HOSPITAL HAPI
 • Sisli Memorial Hospital and Immunology indit Typing Laboratory EFI Certifikata e Akreditimit (TURKEY Ilk)
 • Atasehir MEMORIAL Pediatrisë TUBE BABIES
 • Medstar RINGJALLJA HOSPITAL
 • DIJARBAKIR MEMORIAL HOSPITAL
 • Sisli Memorial Hospital IVF Laboratori Akreditimit Certifikata TURKAK (TURKEY Ilk)
 • Memorial Hospital AN-DEVA 62.5% të grupit të aksioneve të blera.
 • Medstar HOSPITAL GROUP themeluar
 • Medstar ANTALYA HOSPITAL
 • Medstar Topçu HOSPITAL
 • Medstar KANCERI Qendra u hap
 • Memorial Hospital ORGANEVE transplantim Qendra u hap Atasehir
 • ANTALYA LARA MEMORIAL MEDICAL CENTER HAPI
 • Kayseri MEMORIAL HOSPITAL HAPI
 • Tigri MEMORIAL HOSPITAL HAPI
 • MEMORIAL-Deva një të tërë GROUP bleu
 • Kayseri MEMORIAL Qendra u hap TUBE BABIES
 • ANKARA MEMORIAL HOSPITAL HAPI
 • WELLNESS hap MEMORIAL
 • MEMORIAL HOSPITAL HAP Bahçelievler

Të parët

 • Në Mars 2004, Memoriali ka qene spitali i parë privat që ka marrë licencë për transplantim organesh (të mëlçisë dhe të veshkës) dhe shërbime laboratorike përkatëse nga Ministria e Shëndetësisë.
 • Transplantimi pediatrik i parë i mëlçisë me gjak i papërshtatshëm u krye në Turqi.
 • është spitali i parë nëTurqi që merr certifikatën ndërkombëtare të akreditimit JCI.
 • Për herë të parë në Turqi, për marrësin u krye transplantimi i parë robotik i veshkave.
 • Herën e parë në Turqi u krye i njëjti pacient pediatrik, robotikë, diabet dhe mbipesha.
 • Transplantimi i mëlçisë pa shtojcë gjaku u krye për herë të parë në Turqi.
 • Shefi i Qendrës IVF në Memorial Prof. Dr. Semra Kahraman, duke lejuar metodën e mikroinjeksionit të shtatzënisë për herë të parë në Turqi nën historinë Turke të mjekësisë.
 • Prodhimi i qelizave të muskujve të zemrës nga qelizat burimore embrionale u krye për herë të parë në 2004 në Memorial Hospital.
 • Memoriali që kërkon teknologji të përparuar dhe njohuri dhe njohuri dhe metoda, siç është endoskopia e kapsulës është e para për të zbatuar spitalin endostent në Turqi.
 • Spitali Memorial në Antalia është qendra e parë e bebeve në provë e Turqisë e akredituar nga Shoqata Amerikane e Embriologjisë.
 • Laboratori i Imunologjis dhe të e Shtypjes së Indeve të Spitalit Memorial Şişli është laboratori privat që është akredituar nga ‘European Federation For Immunogenetics (EFI)’ për herë të parë në Turqisë.
 • Standardet e Agjencisë së Akreditimit Laboratorik IVF Spitali Memorial Şişli TURKAK standardet ISO 15189 të kërkuara nga laboratorët e akredituar foshnja e parë e epruvetës në Turqi.
 • Foshnja 2.5 muajshe për herë të parë në Turqi dhe operacioni i veshkave me operacion robotik bëhet në Evropë.
Mesazhi i Presidentit

Turgut Aydın

Kryetari i Bordit

Bordi i Drejtoreve

Turgut Aydın
Kryetari i Bordit
Ahmet Yaşar Aydın
Nënkryetari i Bordit
Yusuf Aydın
Anëtar i Bordit
Ayhan Aydın
Anëtar i Bordit
Şehminur Aydın
Anëtar i Bordit

Menaxherët tanë

Kryeshefi Ekzekutiv (CEO)

Bora Uludüz
Bora Uludüz

Grupi Drejtorët

Dr. Hakan Taşlı
Drejtori i Grupit
Hande Erel
Drejtori i Grupit
Adnan İçli
Drejtori i Grupit
Kerem Topuz
Drejtori i marketingut
Kaan Öztuncer
Drejtori i Grupit
Ziya Parıltılı
Drejtori i Grupit
Uz. Dr. Yüksel Koçak
Drejtori i Grupit

Menaxhimi mjekësor

Dr. Özay Ünal
Drejtori i Spitalit Şişli
Kaan İkiz
Drejtori Zëvendës i Spitalit Şişli
Dr. Dursun Ali Şener
Drejtori i Spitalit të Shërbimit
Dr. Emel Üren
Nëndrejtori i Spitalit Bahçelievler/Wellness
Uzm. Dr. Mehmet Burak Kadıoğlu
Drejtori Zëvendës i Spitalit Şişli
Burak Kukül
Nëndrejtori i Spitalit Ataşehir
Mehvize İlkiz Er Dağ
Nëndrejtori i Spitalit Ataşehir
Dr. Sevim Şuekinci
Drejtori i Spitalit Bahçelievler
Arzu Konuk
Nëndrejtori i Spitalit Bahçelievler
Fatih Uyanık
Nëndrejtori i Spitalit Bahçelievler
Dr. Metin Hüseyin Arsakay
Nëndrejtori i Spitalit të Ankarasë
F. Tuba Eski
Nëndrejtori i Spitalit të Ankarasë
Uz. Dr. Ş. Murat Apaydın
Drejtori i Spitalit Kayseri
Dr. Aziz Cihan Şahin
Drejtor i Operacioneve të Bukureshtit
Dr. Abdurrahman Aktaş
Drejtori i Spitalit në Dijarbakir / Dicle
Dr. Nihat Şengal
Drejtori i Spitalit Medstar Antalya
Dr. Altan Ayaz
Zëvendësdrejtor i Spitalit Medstar Antalya
Uzm. Dr. Naci Tataç
Drejtori i Spitalit Medstar Topçular
Dr. Hüseyin Ayvacıoğlu
Nëndrejtori i Spitalit Medstar Topçular

Menaxhimi Administrativ

Özlem Çakar
Menaxher i Lartë i Burimeve Njerëzore
Mustafa Cevizci
Drejtori i Shërbimeve të Mikpritjes
Elisabeth Caruana
Drejtori i Sistemeve të Informacionit
Ümit Boncuklu
Drejtori i Spitalit të Antalias
Llogaritë e mediave sociale
Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht