Loading

i korporatës Hero Image

i korporatës

Grupi Shëndetësore Memorial, me stafin e tij të dalluar dhe me standardet ndërkombëtare të cilësisë të orientuara drejt kënaqësisë, u krijua me misionin e të qenit një markë botërore në shëndetësi duke bërë një ndryshim me praktikat pioniere në sektor në dritën e parimeve etike, dhe pranoi të parën pacienti në shkurt 2000. Memoriali është spitali i parë ne Turqi dhe 21-të në botë i cili ka marrë "Çertifikatën e Cilësisë" së Akreditimit JCI (Joint Commission International) dhe prezantoi shërbimet e kujdesit shëndetësor me cilësi të standardeve botëror. Me mjekët Specialistë, me personelin shëndetësor që kombinon njohuritë dhe përvojën e tyre me vëmendje të afërt, me qasjën e shërbimit i orientuar drejt pacientit, me politikën e cilësisë, me njësi të trajtimit të diagnozës të pajisura me teknologji të përparuar mjekësore, me hapësira moderne dhe dhomat të rehatshme të pacientëve, Memoriali është adresa e besimit në shëndet.

Memoriali është gjithmonë me ju për shëndetin tuaj me 12 spitale, 1 qendër mjekësore, 1 qendër Wellness në Stamboll, Ankara, Kayseri, Antalya dhe Diyarbayır.

Dünyanin Leed Platinum Sertifikali
ILK TAM DONANIMLI HASTANESI

Memorial dünyanın 92 ülkesinden hasta kabul ediyor.

Pse Memorial?

Memorial Daima Yaninizda…

Vizioni yne
Vizioni yne

Të jeni pjestarë të jetes së shëndetshme i besueshëm të përqendruar drejt përsosmërisë

Misioni yne
Misioni yne

Pa cenuar parimet etike, duke ndjekur zhvillimet shkencore dhe teknologjike me stafin e tij të dalluar, të përqendruar në kënaqësinë e pacientëve, të afërmit e pacientëve dhe të punonjësve, me një kuptim të shërbimit në standardet ndërkombëtare të cilësisë, me praktikat kryesore në sektor bëhet një markë botërore në fushën e shëndetësisë.

Vlerat tona
Vlerat tona

Pioniere, ndjeshmëri, ndershmëri, kënaqësia e pacientit dhe punonjësve, përsosmëri.

Forma e Kontaktit

Kontaktoni për informacione të hollësishme.
* Kjo fushë është e nevojshme
Llogaritë e mediave sociale
Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht