Loading

shoqëria jonë dhe vendi ynë Rritet Së bashku, ne evolon

shoqëria jonë dhe vendi ynë Rritet Së bashku, ne evolon

Ne kemi themeluar Grupin e Shëndetësisë Memorial, shërbimet shëndetësore në standardet ndërkombëtare në mënyrë që të sjellë në vendin tonë. Organizata jonë sot, e para për të nënshkruar industrinë e kujdesit shëndetësor dhe qindra e mijëra Ne jemi krenar të cilësisë ofertë durueshëm shëndetësor Memorial.

Projektet e përgjegjësisë sociale
Projektet e përgjegjësisë sociale
Ne prodhojmë projekte të ndryshme për t'i shërbyer shoqërisë brenda fushës së përgjegjësisë sociale. Rishikimi >
Memorial Shkollat ​​e Jetesës së Shëndetshme
Memorial Shkollat ​​e Jetesës së Shëndetshme
Ne hapim rrugën për të mësuar me ngjarjet e shkollës Memorial të jetesës së shëndetshme. Rishikimi >
 Galeritë e Arteve Përkujtimore
Galeritë e Arteve Përkujtimore
Ne po krijojmë Galeritë e Arteve Përkujtimore për pacientët tanë dhe të afërmit e tyre. Rishikimi >
 • Yoga Prenatal
  Yoga Prenatal

  Qëndrimi grua shtatzënë për të minimizuar qëllimin e mbajtjes palestër fizike mbahet Memorial Yoga shtatzënisë, gjithashtu ka për qëllim të sigurojë humbjen e stresit të nënës. Pa program rregulluar yoga është i hapur për pjesëmarrjen e të gjitha nënave për 12 vjet.

  Qëndrimi grua shtatzënë për të minimizuar qëllimin e mbajtjes palestër fizike mbahet Memorial Yoga shtatzënisë, gjithash...

 • Yoga Heart
  Yoga Heart

  Memorial, kreu i Turqisë zemra e yoga që nga viti 2003 ka qenë për pacientët kirurgji bajpas dhe njerëzit në rrezik të sëmundjeve të zemrës rregullon programin Heart Yoga. program yoga mëson teknikat e duhura të frymëmarrjes për të zvogëluar ngarkesën e stresit të zemrës, të hapur për publikun dhe janë mbajtur pa pagesë.

  Memorial, kreu i Turqisë zemra e yoga që nga viti 2003 ka qenë për pacientët kirurgji bajpas dhe njerëzit në rrezik të s...

 • Lindja e fëmijës Përgatitja e kursit
  Lindja e fëmijës Përgatitja e kursit

  Memorial, kalojnë larg nga shqetësimet e prindërve dhe për të siguruar një proces të shëndetshëm të lindjes, procesin e lindjes në mënyrë që të sigurohet kalojë frika vetëdijshëm lindjes Preparation Kurset mbahen në mënyrë periodike çdo vit. prindërit dhe kandidatët për të marrë pjesë në këtë kurs është falas.

  Memorial, kalojnë larg nga shqetësimet e prindërve dhe për të siguruar një proces të shëndetshëm të lindjes, procesin e ...

 • Konkurrenca Pikturë Memorial Fëmijëve
  Konkurrenca Pikturë Memorial Fëmijëve

  Memorial Group Shëndeti, për të siguruar fëmijët e tyre jo të interesuar në imazhin dhe të zbulojë talentet e tyre artistike organizon tradicionale Memorial Fëmijëve Pikturë Konkurrenca çdo vit. Ky është viti i 14-të marrin pjesë në garat e mbajtura mijëra fëmijë.

  Memorial Group Shëndeti, për të siguruar fëmijët e tyre jo të interesuar në imazhin dhe të zbulojë talentet e tyre artis...

 • Memorial Sports Supports
  Memorial Sports Supports

  Për të kontribuar në zhvillimin e sportit në të gjitha zonat e vendit tonë, Besiktas, Trabzonspor, Gaziantepspor si shumë klube sportive që mbështesin shëndeti sponsorizuar nga Memorial Group Shëndetësisë, aktualisht Turqia Basketbollit Superligës, Agüsp Basketball Ekipi Antalyaspor futboll, basketboll dhe ekipet e hendbollit me Bahçelievler Volejbollit Club, sponsor zyrtar mjekësor të ajo luan.

  Për të kontribuar në zhvillimin e sportit në të gjitha zonat e vendit tonë, Besiktas, Trabzonspor, Gaziantepspor si shum...

 • Official Shëndeti Basketball Super League Sponsorizimi
  Official Shëndeti Basketball Super League Sponsorizimi

  Memorial Group shëndetësore që kontribuojnë në zhvillimin e sportit në vendin tonë me mbështetjen e saj që nga fillimi i tij, në vitin 2016 u bë sponsor zyrtar mjekësor i Turqisë Basketbollit Super Ligës në Evropë për të mbështetur rritjen e basketbollit turk.

  Memorial Group shëndetësore që kontribuojnë në zhvillimin e sportit në vendin tonë me mbështetjen e saj që nga fillimi i...

 • Kultura dhe Arteve Mbështetje
  Kultura dhe Arteve Mbështetje

  Memorial, me galeritë e artit që ushtrinë sponsorizimi i misionit të mbështetur artet, ai vazhdoi. Ajo mori sponsorizimin e ushtrive kombëtare dhe ndërkombëtare ngjarje shëndetësore shumë artet kulturore të vende Memorial, në vendin tonë për 14 vjet për të mbështetur zhvillimin e kulturës dhe artit.

  Memorial, me galeritë e artit që ushtrinë sponsorizimi i misionit të mbështetur artet, ai vazhdoi. Ajo mori sponsorizimi...

 • Memorial Art Galleries
  Memorial Art Galleries

  Memorial Group Shëndeti mbështet artit dhe kulturës, pacientët dhe pacientët kaloi në spital pranë Galeri Memorial Art në mënyrë që të sigurohet takimeve të tyre me veprat e artit në jetë. Galleries, vepra arti dhe një shumë të fuqisë shëruese të artit nga hosting ekspozita spitali në shtëpinë e transportit për 14 vjet.

  Memorial Group Shëndeti mbështet artit dhe kulturës, pacientët dhe pacientët kaloi në spital pranë Galeri Memorial Art n...

 • organ donacion
  organ donacion

  Memorial Group Shëndeti, të dhënë jetën për të siguruar një rritje të numrit të donacioneve, duke krijuar vetëdijes për dhurim të organeve vazhdon përgjegjësinë e saj sociale të Projektit. Një nga më të rëndësishme përgjegjësisë korporative sociale Memorial për dhurimin e organeve për projektin, i cili ekspozon shumë njerëz të famshëm të japë mbështetje, regattas, organizon shfaqje të modës dhe koncerte.

  Memorial Group Shëndeti, të dhënë jetën për të siguruar një rritje të numrit të donacioneve, duke krijuar vetëdijes për ...

Llogaritë e mediave sociale
Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht