Loading

MEMORIAL CAREER

Memorial Group Shëndeti është duke kryer misionin dhe vizionin në drejtim të rekrutimit të kualifikuar punëtore është të sigurojë që punonjësit mund të në mënyrë efektive dhe efikase dhe në këtë drejtim krijimin e një mjedis harmonik të biznesit.

Kjo qasje Memorial Group Shëndeti, data dhe edukimi njerëz të orientuar me aplikimet burimeve njerëzore, zhvillimin e hapur, motivimin dhe pronësinë e korporatave ka miratuar parimin e të qenit me punonjës të lartë.

[tabelë-e përmbajtjes]

Procesi i rekrutimit DHE FUNKSIONIMI

Memorial Group Shëndeti është në nevojë për personel të ri në internet dhe / ose punët jonë është e vendosur në gazetë. Këto reklama mund të mësojnë duke ndjekur mundësitë e tyre të biznesit në Memorial Group Shëndetësisë dhe mund të aplikojnë për pozitat e hapura. Referencat nga spitali tonë sipas pozicionit që ata të aplikojnë për kandidatët që plotësojnë kriteret tona dhe General zotësi Test është aplikuar në pozicion të hapur. Aplikantët e suksesshëm së pari do të intervistohen nga Menaxhimit të Burimeve Njerëzore dhe kandidatët konsiderohen të përshtatshme në fund të kësaj thirrje do të intervistohen nga menaxherët përkatës njësi. Të gjitha aplikacionet janë vlerësuar nga respektimi i parimit të konfidencialitetit.

TARIFAT DHE mundësi shtesë

 • Kosto:. Net tarifë bazë paguar
 • Shërbimi Stafi:. Punonjësit tanë spitalit, ka rrugë të gjerë në rrjetin tonë të lirë të shërbimit shërben anët aziatike evropiane dhe
 • Ushqimi Pa drekë dhe darkë shërbim është për punëtorët ndryshim, ne jemi në gjendje që të ha mëngjes.
 • Strehimi:. objektet e banimit janë dhënë për infermieret tona që aplikojnë nga jashtë Stambollit
 • Private Health Insurance:. të punësuarit tanë, bashkëshortët dhe fëmijët në spitalin tonë e tyre dhe të negociuar kur të gjithë ambulator tjera spital dhe e bëri sigurim shëndetësor privat që mbulon trajtim stacionar
 • Përfitoni nga Shëndetësi:. Punonjësit tanë dhe të afërmit e tyre (nëna, babai, nëna-in-ligj, babai, vëllezërit e motrat) mund të përfitojnë nga të kujdesit shëndetësor të zbritur në spitalin tonë
 • Lejo Lehtesirat: Memorial Grupi Shëndetësor;
  1 vit Periudha e shërbimit deri në 5 vjet me 14 ditëve të punës,
  Që ka mbi 6 vjet deri në 15 vjet kohëzgjatjes së shërbimit në 20 ditë pune,
  16 vjet të shërbimit me periudhën ditore mbi 26 e biznesit ka të drejtë të përdorë.
  Memorial Group Shëndeti edhe sëmundje, martesa, vdekja, lindjes, dhe të drejtat të largohen, të tilla si leje të qumështit është e vlefshme.
 • Orari: Memorial Health Group orët jashtë orarit janë nga 08:30 deri ora 18:00. Memorial Group Shëndeti, ka edhe një ndryshim në gjendje pune për shkak të një spital 24-orëshe.
 • Workplace Doctor:. Në Memorial Group Shëndetësisë, i cili kryen vetëm në trajtimin e sëmundjeve dhe sëmundje të papritur e të punësuarve në detyrë, në përgjigje të një mjeku

  ON STAFI janë

  Memorial Health Group, e vendosur në pozicion të hapur;

  General Reference

  standardet ndërkombëtare të cilësisë të paraqitura në dokumentin për JCI akreditimin e parë e Shëndetësisë në Turqi, të firsts në sektorin shëndetësor privat Memorial, është duke pritur për ju ...

  • të përmirësuar veten me formimin profesional gjatë periudhës së studimit dhe të cilët duan të kenë një karrierë të mirë;
  • shkollë të mesme apo kolegj diplomuar,
  • Development dhe të hapur ndaj të mësuarit,
  • objektivat për të ardhmen,
  • Shkruar dhe komunikimi me gojë është e fortë,
  • Friends, të shpejtë dhe dinamike,
  • miqësore
  • NEW Të diplomuarit që beson në punën në grup presin kandidatët aplikimet.

   ju lutemi plotësoni formularin e aplikimit për zbatim të përgjithshëm. Të gjitha aplikimet e bëra nëpërmjet kësaj faqe interneti, sipas parimit të konfidencialitetit është vërejtur vetëm nga Memorial Group Shëndetësisë dhe vlerësuar.

   Infermieret

   dashur Infermieret

   Trust na, ju doni të jetoni në lumturi dhe vlerën e dhënë për shëndetin e njeriut?

   Development është e hapur për studiuesit, në vijim informacion të përditësuar dhe aplikimet, qasje holistike pleqsh, në qoftë se ju të miratojë një komunikim i bazuar në besim me konceptin e shërbimit të patëmetë ...

   aplikimi juaj duke u publikuar në https://www.kariyer.net/firma-profil/memorial-saglik-grubu-2096-12034, ju mund të kontaktoni reklamat e tyre .

   Nuk është një mundësi strehimin tonë për infermieret tona vijnë nga jashtë qytetit.

   trajnuari

   Studentët të cilët kanë të drejtë për një stazh në Memorial Group Shëndetësisë janë përgjegjës për përputhje me rregullat e mëposhtme, kur ai filloi një stazh:

   • Trajnimi fillojnë dhe datat fund, sipas formularit të aplikimit stazhit; Periudha e stazhit, kuota do të jetë pjesë e praktikës dhe do të përcaktohet duke marrë në konsideratë datën që ata janë të përshtatshme.
   • Stazhe seksion do të kryhet nën përgjegjësinë e administratorit. Format e vlerësimit
   • trajnimit, trajnimi do të mbahet deri në fund të dy ditëve të para të menaxherit të departamentit. Format plotësohet nga administratori do të dërgohet zyrtarëve sekret Burimeve Njerëzore. Pas nënshkrimit fundit dhe vula janë të plota; dhe një zarf të mbyllur do të dorëzohen në praktikant.
   • Kujdesi për të mbushur në prove librin Faza periudhë do të shfaqet. Libër, do të përfundojë deri në fund të dy ditëve të trajnimit dhe do të dorëzohen në menaxherin e departamentit. Në fletore, dokument që mund të shihet ejecting nga Grupi i Shëndetësisë Memorial në mendje, njohuri, projekteve, raportet dhe materialet nuk duhet të bëhet. Në raste të tilla, seksioni menaxher stazhit do të nënshkruajë librin.
   • Intern, seksioni stafi, INFORMACION PACIENTIT, institucionet e negociuara, shërbimet e marra në kompani, Memorial Health Group Medical do të jetë në dëm të institucionit lidhur me komerciale, financiare, të korporatave, person të veçantë, dhe kështu me radhë. të gjitha llojet e informacionit, por është i detyruar të ruajnë sekretin dhe të zbulojë ato.
   • Praktikantët, Memorial Group Shëndeti në një jashtë permbajtjes se ndonjerit nga detyrat e dhëna atij, nuk duhet të komunikojnë me pacientët dhe të afërmit e tyre.
   • Praktikantët, "Parimet e Memorial Health Group Veshje Disguise" Çfarë është detyruar të pajtohet. Studentët
   • trainuar, Memorial Health Group brenda do të bashkëngjitni veten në jakë gjatë jashtë orarit dhënë kartat e identitetit dhe data e përfundimit mësim, Pjesëmarrja do të paraqesë në njësinë e menaxhimit të personelit me kartat e përkohshme.
   • Intern, departamenti përgjegjës për ndarjen e burimeve njerëzore ditën e fundit të periudhës së stazhit nënshkrimit të kaluar në librat gjithnjë e nevojshme të trajnimit, pulla me përfundimin e "formularin e vlerësimit Student" e do të të mbushë.
   • Studentët filluan një stazh në Memorial Group Shëndetësisë janë të konsiderohet të ketë pranuar këto rregulla të shkruara më sipër.
Llogaritë e mediave sociale
Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht