E-Get Well

I dashur ………………………………………………………………………………………………
………………………………
spital,
………………………………
Ju uroj mirë për trajtimin tuaj në njësinë tuaj.
……………………………… Merrni mirë në dhomën tuaj dhe kthehuni tek ne.
Dërguesi: ………………………………………………………………………………………………
Llogaritë e mediave sociale
Emërimi i lehtë