Loading

Spitali Memorial Ataşehir
Spitali Memorial Ataşehir

Küçükbakkalköy Mah. Kubilay Sok. No: 1/2-4 Ataşehir İstanbul
+90 549 639 3366

Merni një takim lehtësisht

Rreth

Duke vepruar me misionin “Te behemi nje marke globale duke ndjekur zhvillimet shkencore dhe teknologjike, duke u fokusuar ne sadisfaksionin e pacientit, personelit dhe duke bere nje ndryshim ne cilesine e sherbimit me teknikat tona te avancuara ne kete sektor”, Memorial eshte duke perparuar ne kete drejtim me perpjekiet e devotshme te punonjesve te tij. Pas Spitalit Memorial Sisli, Qendres Mjekesore Memorial Etiler, Qendres Mjekesore Memorial Suadiye; Grupi Shendetesor Memorial vazhdon te punoje ne venddhodhje te tjera me Qendren Mjekesore Memorial Atasehir.

Spitali Memorial i Atasehir, eshte nje spital global me nje siperfaqe prej 21.000 metra katrore, 143 shtreter, arkitekture moderne, dhoma te rehatshme per pacientet, ambulanca, te cilat jane te projektuara per te ndikuar pozitivisht psikologjine e pacientit, Departament Radiologjie i zhvilluar plotesisht, sistem PACS, Njesi te kujdesit intensiv koronar, Njesi te kujdesit te pergjithshem intensiv, CVS (Kirurgji kardiovaskulare) and Njesi te kujdesit intensiv per te porsalindurit, Angio Koronare, Sherbim Angio, operacione me te gjitha pajisiet dhe dhoma MRA e CT te cilat jane te dizenjuara me teknologji te ambientit per ta bere pacientin te ndjehet rehat gjate ekzaminimeve radiologjike.

Qendra Mjekesore Memorial Atasehir, e cila eshte hapur per sherbim ne anen e Anatolise se Stambollit ne Maj te 2008-tes, eshte fillimi i Spitalit Memorial Atasehir.

Qellimi yne i punes 24 ore ne 7 ditet e javes eshte te perhapemi ne te gjithe rajonin dhe kryesisht rreth distrikteve ne rritje te Atasehir, Kozyatağı dhe Kuçukbakkalkoy.

Qendra jone synon ti pergjigjet me cilesine e Memorialit cdo emergjence qe nje pacient mund te kete dhe permbushjen e nevojave mjekesore ne rajonet ne rritje.

Departamentet mjekësore

Mjekët

Institucionet e Kontraktuara

Më poshtë mund të gjeni kompani private të sigurimeve, sigurime shtesë, institucione të tjera dhe marrëveshje të kompanive me të cilat spitalet tona kanë marrëveshje.

Nuk ka pasur rezultate.

  Shihni në hartë

  Pyetjet e bëra më shpesh

  Çfarë është Check-up opsione në spital tuaj?
  Memorial Group Shëndeti, mosha, i shoqëruar nga kontrolle shëndetësore periodike për të kontrolluar-up konsulentëve, gjininë, profesionin dhe standardi i jetesës e duhura për programet tuaja specifike, ne jemi të vendosur së bashku me mjekët tanë specialist. Informacion i detajuar mund të gjenden këtu për opsionin tonë Check-Up.
  Ekzaminimi Kontrolli i sa kohë?
  Shoqata turke mjekësore dhe kontrolli duke u zbatuar në 10 ditë Ministria e periudhës së aplikacioneve Shëndetësisë provimit llogaritet si dita e parë, duke përfshirë edhe shërbimet e marra.
  Si mund të raportojnë ankesa për spital?
  Opinioni në kujdesin shëndetësor që ju merrni, sugjerimet dhe ankesat mund të falënderoj Patient njësisë sonë të drejtave në spitalin tonë, kontakt personin tuaj, ju mund të raportojnë numrin e telefonit 444 7888 duke e quajtur Call Center tonë.
  Informacion shtesë I / A do të ndahet rezultatet?
  Të dhënat personale dhe të dhënat personale për rezultatet e Aktit për Mbrojtjen e pacientëve tanë nuk duhet të ndahen me askënd tjetër përveç vetes. Ju mund të arrijnë të drejtat tuaja në bazë të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe informacion të detajuar në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja këtu.
  Social Security Institucioni (SGK) negociuar me departamentet që janë në dispozicion?
  Flat Memorial Hospital, Kardiologji, Kirurgji Kardiovaskulare, Oncology Ne kemi një marrëveshje me seksion SSI. Ju mund të gjeni informacion të detajuar rreth institucioneve të negociuar këtu.
  Forma e Kontaktit

  Ju mund të kërkoni informacion në lidhje me spitalin tonë duke plotësuar formularin e kontaktit më poshtë.

  * Kjo fushë është e nevojshme
  Llogaritë e mediave sociale
  Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht