Loading

Spitali Memorial Antalya
Spitali Memorial Antalya

Zafer Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. No: 91, Kepez/Antalya
+90 549 639 3366

Merni një takim lehtësisht

Rreth

CILESIA E SHERBIMEVE TE KUJDESIT SHENDETESOR MEMORIAL NE MESDHE !

Grupi Shendetesor Memorial ofron sherbime te cilesise se kujdesit shendetesor ne perputhje me standartet nderkombetare te persosmerise ne Spitalin Memorial te Antalias, qe gjendet ne rajonin mesdhetar te Turqise. Spitali Memorial i Antalias eshte nje objekt kujdesi shendetesor i klasit boteror, me staf akademik te njohur nderkombetarisht, mjeke te specializuar, personel profesional per kujdesin shendetesor qe mund te kombinojne njohurite dhe pervojen e tyre me vemendje ndaj nevojave te pacienteve, standarteve me nivel te larte te sherbimit ndaj pacientit dhe kujdes efektiv ndaj pacientit.

>Si nje objekt kujdesi shendetesor i i akredituar nga JCI, me nje siperfaqe prej 15,000 metra katrore, Spitali Memorial i Antalias Hospita i sherben pacienteve me nje staf te forte mjekesor dhe administrativ prej 400 vetash, 132 shtreter per paciente te shtruar, 28 shtreter te kujdesit intensiv, kater njesi te kujdesit intensiv, pese teatro operativ, departament radiologjie i fjales se fundit , njesite MRI dhe CT, njesi te kujdesit intensiv me ndricim te rregullueshem per te stimuluar modelet e dite-nate,  nje Kolegj Amerikan i Embriologjise akreditoi laboratorin e Embriologjise, sherbim koronar angiografik dhe klinike per paciente te jashtem me atmosfere te rehatshme dhe miqesore.

Spitali Memorial i Antalias iu ofron pacienteve te tij dhe të dashurve te tyre paqe, cilesi dhe rehati ne dhomat dhe hapesirat e saj moderne per pacientet. Spitali Memorial i Antalias eshte lehtesisht i gjendeshem sepse ndodhet pikerisht ne qender te  Kepez , Antalia , shume afer resorteve te pushuesve, aeroportit dhe stacionit te autobuseve . Të gjitha departamentet e spitalit veproje mbi nje baze 24/7 per te ndihmuar ne krijimin e nje jete te shendetshme dhe me te mire.

Departamentet mjekësore

Mjekët

Institucionet e Kontraktuara

Më poshtë mund të gjeni kompani private të sigurimeve, sigurime shtesë, institucione të tjera dhe marrëveshje të kompanive me të cilat spitalet tona kanë marrëveshje.

Nuk ka pasur rezultate.

  Shihni në hartë

  Pyetjet e bëra më shpesh

  Social Security Institucioni (SGK) negociuar me departamentet që janë në dispozicion?
  Spitali Memorial në Antalia është e vendosur në të gjitha pjesët e marrëveshjes sonë me ISSH. Ju mund të gjeni informacion të detajuar rreth institucioneve të negociuar këtu.
  Informacion shtesë I / A do të ndahet rezultatet?
  Të dhënat personale dhe të dhënat personale për rezultatet e Aktit për Mbrojtjen e pacientëve tanë nuk duhet të ndahen me askënd tjetër përveç vetes. Ju mund të arrijnë të drejtat tuaja në bazë të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe informacion të detajuar në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja këtu.
  Si mund të raportojnë ankesa për spital?
  Opinioni në kujdesin shëndetësor që ju merrni, sugjerimet dhe ankesat mund të falënderoj Patient njësisë sonë të drejtave në spitalin tonë, kontakt personin tuaj, ju mund të raportojnë numrin e telefonit 444 7888 duke e quajtur Call Center tonë.
  Ekzaminimi Kontrolli i sa kohë?
  Shoqata turke mjekësore dhe kontrolli duke u zbatuar në 10 ditë Ministria e periudhës së aplikacioneve Shëndetësisë provimit llogaritet si dita e parë, duke përfshirë edhe shërbimet e marra.
  Çfarë është Check-up opsione në spital tuaj?
  Memorial Group Shëndeti, mosha, i shoqëruar nga kontrolle shëndetësore periodike për të kontrolluar-up konsulentëve, gjininë, profesionin dhe standardi i jetesës e duhura për programet tuaja specifike, ne jemi të vendosur së bashku me mjekët tanë specialist. Informacion i detajuar mund të gjenden këtu për opsionin tonë Check-Up.
  Forma e Kontaktit

  Ju mund të kërkoni informacion në lidhje me spitalin tonë duke plotësuar formularin e kontaktit më poshtë.

  * Kjo fushë është e nevojshme
  Llogaritë e mediave sociale
  Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht