Loading

Spitali Memorial Diyarbakır
Spitali Memorial Diyarbakır

Peyas Mah. Fırat Blv. No:12, Diclekent/Diyarbakır
+90 549 639 3366

Merni një takim lehtësisht

Rreth

Pas Stambollit dhe Antalias, Grupi Memorial i Kujdesit Shendetesor  sjell kujdes shendetesor ne rajonin juglindor te Anatolias  me Spitalin Memorial te Diyarbakırit. Me mjeket e tij, njesite e diagnozave dhe trajtimit, njesite e kujdesit per pacientet, sherbimet e menaxhimit te hotelit dhe arkitekturen e hotelit, Spitali Memorial i Diyarbakırit eshte dizenjuar per te ofruar sherbim jo vetem per Diyarbakırin por edhe per te gjithe rajonin.

Spitali Memorial i Diyarbakırit ofron sherbim me nje personel mjekesor dhe menaxhimi prej 350 vetash, siperfaqe mbulimi 14.000 metra katrore dhe kapacitet prej 140 shtreterish. Ka 15 per njesine e kujdesit intensiv te pergjitheshem dhe 15 per kujdesin intensiv te te porsalindurve, 5 shtreter per kujdesin intensiv te CVS, 3 shtreter per njesine e kujdesit intensiv koronar dhe 6 shtreter per dhoma operimi. Ka suita dhe dhoma per paciente handikapat, si dhe dhomat per pacientet te cilat jane dizenjuar ne perputhje me cdo nevoje te pacientit me arkitekture mjekesore moderne.

Duke qene ne afersi te aeroportit dhe ne qender, Memoriali i Diyabakırit ka vend strategjik ne Diclekent. Per kete arsye, Memorial eshte i arritshem jo vetem per njerezit e Diyarbakır por gjithashtu edhe per fqinjet e provincave si; Batman, Mardin, Sanlıurfa, Adıyaman, Elazığ, Bingol, Mus, Bitlis dhe gjithashtu per pacientet e jashtem.

QENDER REFERIMI PER JUG-LINDJEN

Ka shume departamente te Memorialit qe e bejne nje qender reference per Turqine dhe boten. Memorial, i cili ndihmon ne rifitimin e shendetit te mijerave pacienteve vendas dhe te huaj, eshte qender reference ne kardiologji, kirurgji zemre, onkologji, urologji, shendetin e femrave dhe hematologji ne Diyarbakır.

Departamentet mjekësore

Mjekët

Institucionet e Kontraktuara

Më poshtë mund të gjeni kompani private të sigurimeve, sigurime shtesë, institucione të tjera dhe marrëveshje të kompanive me të cilat spitalet tona kanë marrëveshje.

Nuk ka pasur rezultate.

  Shihni në hartë

  Pyetjet e bëra më shpesh

  Çfarë është Check-up opsione në spital tuaj?
  Memorial Group Shëndeti, mosha, i shoqëruar nga kontrolle shëndetësore periodike për të kontrolluar-up konsulentëve, gjininë, profesionin dhe standardi i jetesës e duhura për programet tuaja specifike, ne jemi të vendosur së bashku me mjekët tanë specialist. Informacion i detajuar mund të gjenden këtu për opsionin tonë Check-Up.
  Ekzaminimi Kontrolli i sa kohë?
  Shoqata turke mjekësore dhe kontrolli duke u zbatuar në 10 ditë Ministria e periudhës së aplikacioneve Shëndetësisë provimit llogaritet si dita e parë, duke përfshirë edhe shërbimet e marra.
  Si mund të raportojnë ankesa për spital?
  Opinioni në kujdesin shëndetësor që ju merrni, sugjerimet dhe ankesat mund të falënderoj Patient njësisë sonë të drejtave në spitalin tonë, kontakt personin tuaj, ju mund të raportojnë numrin e telefonit 444 7888 duke e quajtur Call Center tonë.
  Informacion shtesë I / A do të ndahet rezultatet?
  Të dhënat personale dhe të dhënat personale për rezultatet e Aktit për Mbrojtjen e pacientëve tanë nuk duhet të ndahen me askënd tjetër përveç vetes. Ju mund të arrijnë të drejtat tuaja në bazë të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe informacion të detajuar në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja këtu.
  Social Security Institucioni (SGK) negociuar me departamentet që janë në dispozicion?
  Diyarbakır Memorial Hospital, të vendosura në të gjitha pjesët e marrëveshjes sonë me ISSH. Ju mund të gjeni informacion të detajuar rreth institucioneve të negociuar këtu.
  Forma e Kontaktit

  Ju mund të kërkoni informacion në lidhje me spitalin tonë duke plotësuar formularin e kontaktit më poshtë.

  * Kjo fushë është e nevojshme
  Llogaritë e mediave sociale
  Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht