Lara Komunikim - Memorial

İnformacionet e Kontaktimit

Qëndra Mjekësore Memorial Lara

Şirinyalı Mah. İsmet Gökşen Cad. No: 76, M.Paşa/Antalya

Kontaktoni me ne

Të nderuar vizitorë,
Duke plotësuar formularin e mëposhtëm të kontaktit ju mund të kërkoni informacione, mendime, sugjerime, ankesa ,kritika dhe mund ti ndani me ne. Për të aplikuar për punë, ju duhet tëaplikoni në reklamat e faqes sone www.kariyer.net.

Ju lutem shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj.
Lütfen iletişim ülkenizi seçin.
Ju lutem shkruani një numër telefoni ku mund të komunikojmë me ju.
Ju lutem shkruani një adresë e-mail ku ne mund të komunikojme me ju.
Ju lutem zgjidhni subjektin e mesazhit tuaj.
Zgjidhni lokacionin e duhur.
Shkruani mesazhin tuaja qe ju dëshironi të na dërgoni.