Dietist. Aslıhan ALTUNTAŞ

Memorial Bahçelievler Hastanesi

Ushqimi dhe Dietë

Memorial Bahçelievler Hastanesi

Qendra e Kirurgjisë per Shëndoshje

Numri i telefonit

+90 212 444 7 888