Prof. Dr. Atila TANYELİ

Emërimi i lehtë
Takimet e mjekut tonë bëhen nga Qendra e Thirrjeve dhe Ndihma e Drejtpërdrejtë. Ju mund të përdorni Mbështetjen e Drejtpërdrejtë për kërkesën tuaj për takim ose telefononi në Qendrën tonë të Thirrjeve në +90 549 639 3366 .

chat Lidhu me Mbështetjen e Drejtpërdrejtë

ose

sizi arayalım Le të Ju Thërrasim

Spitale dhe njësi të tjera në shërbim

  • Spitali Memorial Şişli
    Onkologjia pediatrike
  • Spitali Memorial Şişli
    Njësia e Transtplantimit të Palcës për Kockat e Fëmijeve

INFORMATA PERSONALE

Llogaritë e mediave sociale
Emërimi i lehtë