Op. Dr. Cenk ERSAVAŞ

Spitali Memorial Ataşehir

Kiirurgji e Përgjithshme

Spitali Memorial Ataşehir

Qendra Proktologjike (Njësia e sëmundjeve Hemorroide dhe Anorektale)

Spitali Memorial Ataşehir

Qendra Onkologji

Spitali Memorial Ataşehir

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366