Prof. Dr. Ediz ALTINLI

Emërimi i lehtë
Takimet e mjekut tonë bëhen nga Qendra e Thirrjeve dhe Ndihma e Drejtpërdrejtë. Ju mund të përdorni Mbështetjen e Drejtpërdrejtë për kërkesën tuaj për takim ose telefononi në Qendrën tonë të Thirrjeve në +90 549 639 3366 .

Lidhu me Mbështetjen e Drejtpërdrejtë

ose

Le të Ju Thërrasim

Spitale dhe njësi të tjera në shërbim

 • Spitali Memorial Bahçelievler
  Роботизированная центр хирургии
 • Spitali Memorial Bahçelievler
  Qendra Proktologjike (Njësia e sëmundjeve Hemorroide dhe Anorektale)
 • Spitali Memorial Bahçelievler
  Qendra Onkologji
 • Spitali Memorial Bahçelievler
  Onkolojik Cerrahi Merkezi

INFORMATA PERSONALE

Llogaritë e mediave sociale
Emërimi i lehtë