Prof. Dr. Engin ÇAKAR

Emërimi i lehtë
Takimet e mjekut tonë bëhen nga Qendra e Thirrjeve dhe Ndihma e Drejtpërdrejtë. Ju mund të përdorni Mbështetjen e Drejtpërdrejtë për kërkesën tuaj për takim ose telefononi në Qendrën tonë të Thirrjeve në +90 549 639 3366 .

chat Lidhu me Mbështetjen e Drejtpërdrejtë

ose

sizi arayalım Le të Ju Thërrasim

Spitale dhe njësi të tjera në shërbim

  • Spitali Memorial Şişli
    Qendra e Rehabilitimit Robotik
  • Spitali Memorial Şişli
    Stroke Rehabilitimi dhe Qendra Kërkimore
  • Spitali Memorial Şişli
    Klinika e dhimbjes (Algologjia)

INFORMATA PERSONALE

ADRESA E MAJLIT

engin.cakar@memorial.com.tr
Llogaritë e mediave sociale
Emërimi i lehtë