Exp. Dr. Hakan Korkut ATALAN

Spitali Memorial Ataşehir

Anestezi dhe reanimim

Spitali Memorial Ataşehir

Kujdesi i përgjithshëm intensive

Numri i telefonit

+90 549 639 3366