Exp. Dr. Hatice Hale TÜZÜN

Memorial Bahçelievler
Spitali Memorial Bahçelievler
Emërimi i lehtë
Takimet e mjekut tonë bëhen nga Qendra e Thirrjeve dhe Ndihma e Drejtpërdrejtë. Ju mund të përdorni Mbështetjen e Drejtpërdrejtë për kërkesën tuaj për takim ose telefononi në Qendrën tonë të Thirrjeve në +90 549 639 3366 .

Lidhu me Mbështetjen e Drejtpërdrejtë

ose

Le të Ju Thërrasim

INFORMATA PERSONALE

ADRESA E MAJLIT

hale.tuzun@memorial.com.tr
Llogaritë e mediave sociale
Emërimi i lehtë