Prof. Dr. Koray O. COŞKUNFIRAT

Spitali Memorial Antalya

Kirurgjia Rikonstruktive,Estetike dhe Plastike

Spitali Memorial Antalya

Qendra Onkologji

Spitali Memorial Antalya

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366