Doç. Dr. Murat ULUSAN

Spitali Memorial Bahçelievler

Semundjet e Veshit, Hundë dhe fyt

Spitali Memorial Bahçelievler

Qendra Onkologji

Spitali Memorial Bahçelievler

Onkolojik Cerrahi Merkezi

Numri i telefonit

+90 549 639 3366