Op. Dr. Sibel KAYA

Spitali Memorial Antalya

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Qëndra Mjekësore Memorial Lara

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Numri i telefonit

+90 549 639 3366