Loading

Spitali Memorial Bahçelievler
Spitali Memorial Bahçelievler

Bahçelievler Mh. Adnan Kahveci Blv. No:227 Bahçelievler/İstanbul
+90 549 639 3366

Merni një takim lehtësisht

Rreth

Një Spital Botëror në Qendrën e Stambollit…

Teknologji i klasës të parë, stafi i shquar akademik, kuptimi e shërbimit të orientuar nga pacienti, fuqia e gjelbër dhe shëruese e artit, dizajne moderne arkitekturore.

Spitali Memorial Bahçelievler, një nga komplekset shëndetësore më gjithëpërfshirëse në botë, sjell një kuptim krejtësisht të ri në sektorin e kujdesit shëndetësor. Memorial Bahçelievler nëpërmjet parimit të njerëzimit dhe respektit për natyrën, realizoi misionin për të ofruar shërbime shëndetësore etike dhe cilësore në standardet botëror, qasjen e mikpritjes që mbart të ardhmen në të tashmen dhe u hartua si një nga shembujt më të mirë të arkitekturës bashkëkohore.

Memorial Bahçelievler, i cili është projekti i 11-të Grupit Shëndetsor Memorial, shërben në një vend sipërfaqe prej 72 mijë metra katrorë.

Një Kuptim Krejt E Re së Shëndetit

Në hartimin e Spitalit Memorial Bahçelievler, çdo detaj eshte menduar për komoditetin e pacientëve dhe të afërmve dhe të punonjësve. Duke u nisur nga fakti që shërimi fillon në hapin e parë në spital, nga lobi në poliklinika, nga pikat e pritjes së pacientëve, në mjekët dhe në dhomat e pacientëve çdo hapësirë u krijua për të përmbushur të gjitha nevojat e pacientëve. Pacientëve si dhe të afërmve të tyre u është dhënë mundësia që të kalojnë këtë kohën të qetë sikur të ishin në dhomën e tyre në mjedisin e shtëpisë, veçanërisht në zonat e rri kot të vendosura në kate. Çdo gjë nga përzgjedhja e ngjyrave në format e artikujve, nga ndriçimi në aksesorëve të zgjedhur është planifikuar të jetë pjesë e procesit të shërimit. Programet e specializuara dhe të personalizuara të diagnostikimit dhe trajtimit ofrohen me njësi të imazhit me karakteristika superiore teknologjike, laboratore komplekse, dhomat operative të teknologjisë së lartë dhe stacionet e kujdesit intensiv, sallat e operimit hibride, aplikimet robotike dhe qendrat e specializuara.

Infrastruktura Teknologjike në Standardet Ndërkombëtare

Infrastruktura teknologjike së Spitalit Memorial Bahçelievler; një gjeneratë e re e terapisë rrezatuese e cila është një nga sistemet më të avancuara në trajtimin e kancerit Elekta Versa HD SIGNATURE, përbëhet nga kirurgjia robotike, sisteme radiologjike (MR, CT, PET-CT, kamera gama, rreze X, mamografi, floroskopi, ultratinguj, ekokardiografi dhe angjiografi) të imazhit që ofrojnë komoditet dhe privilegj për pacientin. Një nga sistemet radiologjike të imazhit teknologjia 3 Tesla MR qëndron me rezultatet cilësore dhe të besueshme. Energjia e dyfishtë CT së teknologjisë së lartë skanon të gjitha pjesët e trupit në sekonda. Teknologjia Pet-CT, e cila ka një rol të rëndësishëm në vendosjen e diagnozës së kancerit dhe përgatitjen e një plani të saktë të trajtimit, i ofron pacientit mundësinë e imazhit me dozën më të ulët të materialit radioaktiv. Sidomos në urologji, transplantimin e veshkave, gjinekologji dhe operacionet e kirurgjisë së përgjithshme, kirurgjia robotike da Vinçi siguron imazhin 3- përmasor dhe siguron një operacion të rehatshëm për pacientin dhe kirurgun. Në dhomat e ndritshme të pacientëve në njësitë e kujdesit intensiv, për të mobilizuar pacientët pavetëdijshëm dhe me mungesen aftësis në lëvizje, përdoret nje lift secili i fiksuar në dhomë për herë të parë në Turqi.

Spitali i Parë i Pajisur Plotësisht në Botë me Certifikatën Leed Platinum

Spitali Memorial Bahçelievler fitoi çmimin "LEED Platinum", çertifikatën më prestigjioze të ndërtesës së gjelbër që iu dha institucioneve udhëheqëse në dizajn. Në mes programeve të certifikimit të kryera nga USGBC (United States Green Building Council - Këshilli për Ndërtimin e Gjelbër të Shtetet e Bashkuara të Amerikës), certifikatën që do të thotë vlerësim më të lartë, për herë të parë iu është dhënë Memorial Bahçelievler.

Koncepti i Spitalit të Gjelbër

Hapësirat e brendshme dhe të jashtme të Spitalit Memorial Bahçelievler, i ndërtuar me një qasje të ndjeshme ndaj mjedisit, u hartuan duke marrë parasysh efektet pozitive të hapësirave të gjelbërta në shëndetin dhe psikologjinë e njeriut. Bimët e gjalla që do të jetojnë të gjitha stinët dhe të mbajnë ciklin e jetës dhe bioritmin në spital; i bën pacientët dhe të afërmit dhe punëtorët e tyre të ndihen në natyrë. Bimët natyrore joalergjike janë të preferuara në rregullimin e peizazhit, shton një pamje estetike në arkitekturën e qytetit.

Fuqia Shëruese e Artit

Spitali Memorial Bahçelievler tërheq vëmendjen me planet e saj të përjetshme, ku fuqia shëruese e gjelbër dhe e artit reflektohet në arkitekturë dhe për shkak të efekteve të saj pozitive në psikologjinë e pacientëve dhe të afërmve të tyre, drita është përdorur në nivelin maksimal. Nën udhëheqjen e ekipit me përvojë të projektit Memorial; arti është një nga temat kryesore të Spitalit Memorial Bahçelievler, i cili u krijua nga konsulentë të njohur për peizazhin, ndriçimin dhe dizajnin.

Qendra e Tërheqjes për Pacientët e Huaj

Bahçelievler Memorial, spitali i 11’të i Grupit Shëndetësor Memorial, i cili pranon pacientë nga 92 vende të botës, është gjithashtu me rëndësi të madhe për pacientët e huaj me departamentet e saj që janë qendrat referuese në zonat ndërkombëtare.

Departamentet mjekësore

Mjekët

Institucionet e Kontraktuara

Më poshtë mund të gjeni kompani private të sigurimeve, sigurime shtesë, institucione të tjera dhe marrëveshje të kompanive me të cilat spitalet tona kanë marrëveshje.

Nuk ka pasur rezultate.

  Shihni në hartë

  Pyetjet e bëra më shpesh

  Çfarë është Check-up opsione në spital tuaj?
  Memorial Group Shëndeti, mosha, i shoqëruar nga kontrolle shëndetësore periodike për të kontrolluar-up konsulentëve, gjininë, profesionin dhe standardi i jetesës e duhura për programet tuaja specifike, ne jemi të vendosur së bashku me mjekët tanë specialist. Informacion i detajuar mund të gjenden këtu për opsionin tonë Check-Up.
  Ekzaminimi Kontrolli i sa kohë?
  Shoqata turke mjekësore dhe kontrolli duke u zbatuar në 10 ditë Ministria e periudhës së aplikacioneve Shëndetësisë provimit llogaritet si dita e parë, duke përfshirë edhe shërbimet e marra.
  Si mund të raportojnë ankesa për spital?
  Opinioni në kujdesin shëndetësor që ju merrni, sugjerimet dhe ankesat mund të falënderoj Patient njësisë sonë të drejtave në spitalin tonë, kontakt personin tuaj, ju mund të raportojnë numrin e telefonit 444 7888 duke e quajtur Call Center tonë.
  Informacion shtesë I / A do të ndahet rezultatet?
  Të dhënat personale dhe të dhënat personale për rezultatet e Aktit për Mbrojtjen e pacientëve tanë nuk duhet të ndahen me askënd tjetër përveç vetes. Ju mund të arrijnë të drejtat tuaja në bazë të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe informacion të detajuar në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja këtu.
  Social Security Institucioni (SGK) negociuar me departamentet që janë në dispozicion?
  Bahçelievler Memorial Hospital, Kardiologji, Kirurgji Kardiovaskulare, Oncology, seksioni Transplantimi është e vendosur në marrëveshjen tonë me ISSH. Ju mund të gjeni informacion të detajuar rreth institucioneve të negociuar këtu.
  Forma e Kontaktit

  Ju mund të kërkoni informacion në lidhje me spitalin tonë duke plotësuar formularin e kontaktit më poshtë.

  * Kjo fushë është e nevojshme
  Llogaritë e mediave sociale
  Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht