Spitali Memorial Dicle
Spitali Memorial Dicle

Urfa Yolu 3. Km No: 150, Kayapınar/Diyarbakır
+90 549 639 3366

Emërimi i lehtë

Rreth

Grupi Memorial per Kujdesin Shendetesor ka filluar te ofroje sherbime te kujdesit shendetesor me standarte boterore gjithashtu edhe ne adresen e tij te dyte ne Diyarbakır, Spitalin Memorial Dicle.

Pas Spitalit memorial Diyarbakır, spitali i dyte i Memorialit ne kete qytet, Memorial Dicle Hospital, eshte dizenjuar jo vetem per ti sherbyer Diyarbakırit, por gjithashtu gjithe rajonit me stafin e vet akademik te perbere nga mjeke specialiste te specializuar ne fushat e tyre, njesi moderne diagnostikimi dhe trajtimi, pajisje teknologjike, dhe arkitekture te pershtatshme per rehatine e pacienteve.

Cdo gje per Rehatine e Pacienteve

Spitali Memorial Dicle, i ndertuar ne nje zone te mbyllur prej 21 mije metrash katrore, sherben me stafin e tij mjekesor dhe administrativ prej 250 vetash. Kapacitet prej 138 shtreterish, 9 dhoma kirurgjie, 26 shtreter neonatesh ICU, 23 shtreter te pergjithshem ICU, 12 shtreter kirurgjie kardiologjike dhe kardio-vaskulare, dhe 5 shtreter pediatrik ICU, ne total nje numer prej 66 shtreterish ICU. Spitali Memorial Dicle ka nje arkitekture te avancuar mjekesore, me ambulancat e tij, dhomat e pacienteve, dhoma suit te rehatshme, kend lojerash per femije, dhe seksione vecanerisht te dizenjuara per nevojat e pacienteve me kufizime.

Sinergjia mjekesore ndermjet Spitaleve Memorial

Vecanerisht dhomat e kirurgjise, qendra e IVF-se, njesia mjekesore e rehabilitimit fizik, radiologjia dhe njesia e kujdesit intensiv ne Spitalin Memorial Dicle, kane teknologji mjekesore te avancuar. Gjithashtu ne departamentet e Angiografise dhe Radiologjise te spitalit tone, qe sherbejne me pajisije 4 dimensionale me ultra tinguj qe se shpejti do te vihet ne perdorim edhe ne Gjinekologji dhe Obstetrike, perdoren pajisijet e teknologjise se fundit. Me ane te sistemit PACS (pajisije e nje spitali pa filma), imazhet dhe rezultatet e laboratorit ndahen ndermjet vendodhjeve te Grupit Memorial per Kujdesin Shendetesor, duke formuar nje sinergji mjekesore. Kur eshte e nevojshme, rezultatet e analizave dhe shqyrtimet e pacienteve ne Diyarbakır shperndohen virtualisht ne Spitalin Memorial Dicle dhe ne spitalet e tjera te grupit ne qytetet e tjera, duke nxjerr diagnozat dhe metodat e tratimit me te sakta. Mjeket qe sherbejne ne vendodhjet e tjera te Grupit Memorial per Kujdesin Shendetesor, gjithashtu sherbejne ne Diyarbakır dhe Spitalin Dicle per diagnoza dhe trajtime.

Departamentet e famshme nderkombetarisht te Memorialit se shpejti ne Diyarbakır

Grupi Shendetesor Memorial, i cili ofron per sherbim Qendren Onkologjike shume te nevojshme ne rajon, me Spitalin Memorial te Dijarbakirit, pergatitet te sjelle gjithashtu edhe njesine e saj te IVF-se, nje qender reference globale, ne rajonin Juglindor te Anadollit. Pas miratimit te Ministrise se Shendetesise, se shpejti do te hapen per sherbim ne kete rajon departamentet e transplantit te melçise, veshkave dhe palces se kurrizit.

Vendndodhje Qendrore

Spitali Memorial Dicle, i vendosur pergjate rruges per ne  Urfa, eshte ne nje vend strategjik, shume i lehte per tu arritur nga pacientet e qyteteve perreth dhe nga jashte, per shkak te vendnodhjes se saj qendrore.

Marreveshje SSI ne te gjitha specialitetet

Njelloj si ne Spitalin Memorial te Dijarbakirit, Spitali Memorial Dicle eshte gjithashtu i kontraktuar SSI ne te gjitha specialitetet, ai sherben SSI, fonde pensioni, fond pensioni per te vetepunesuarit dhe zyrtaret e qeverise. Perveç kesaj, marreveshje per sigurimet, bankat dhe institucionet jane gjithashtu ne dispozicion per pacientet me sigurim shendetesor privat.

Departamentet mjekësore

Mjekët

Institucionet e Kontraktuara

Më poshtë mund të gjeni kompani private të sigurimeve, sigurime shtesë, institucione të tjera dhe marrëveshje të kompanive me të cilat spitalet tona kanë marrëveshje.

Nuk ka pasur rezultate.

  Shihni në hartë

  Pyetjet e bëra më shpesh

  Informacion shtesë I / A do të ndahet rezultatet?
  Të dhënat personale dhe të dhënat personale për rezultatet e Aktit për Mbrojtjen e pacientëve tanë nuk duhet të ndahen me askënd tjetër përveç vetes. Ju mund të arrijnë të drejtat tuaja në bazë të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe informacion të detajuar në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja këtu.
  Si mund të raportojnë ankesa për spital?
  Opinioni në kujdesin shëndetësor që ju merrni, sugjerimet dhe ankesat mund të falënderoj Patient njësisë sonë të drejtave në spitalin tonë, kontakt personin tuaj, ju mund të raportojnë numrin e telefonit 444 7888 duke e quajtur Call Center tonë.
  Ekzaminimi Kontrolli i sa kohë?
  Shoqata turke mjekësore dhe kontrolli duke u zbatuar në 10 ditë Ministria e periudhës së aplikacioneve Shëndetësisë provimit llogaritet si dita e parë, duke përfshirë edhe shërbimet e marra.
  Çfarë është Check-up opsione në spital tuaj?
  Memorial Group Shëndeti, mosha, i shoqëruar nga kontrolle shëndetësore periodike për të kontrolluar-up konsulentëve, gjininë, profesionin dhe standardi i jetesës e duhura për programet tuaja specifike, ne jemi të vendosur së bashku me mjekët tanë specialist. Informacion i detajuar mund të gjenden këtu për opsionin tonë Check-Up.
  Llogaritë e mediave sociale
  Emërimi i lehtë