Loading

Spitali Memorial Kayseri
Spitali Memorial Kayseri

Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13, 38010, Kocasinan/Kayseri
+90 549 639 3366

Merni një takim lehtësisht

Rreth

Grupi i Kujdesit Shendetesor Memorial eshte me pacientet ne rajonin qendror te Anatalias me sherbimin e tij te kualifikuar te kujdesit shendetesor dhe standartet e perfeksionit.

Spitali Memorial i Kayserit eshte i pozicionuar per te siguruar te gjitha nevojat e kujdesit shendetesor te rajonit qendror te Anatolias me dhomat per pacientet dhe hapesiren per rreth me nje dizajn modern arkitekturor, si dhe personel te forte akademik, mjeke ekspert lider, personel mjekesor qe kombinojne njohurite me njeri-tjetrin me vemendje dhe mentalitet te orientuar drejt pacientit.

DUKE NDJEKUR PERSOSMERINE NE KUJDESIN SHENDETESOR

Spitali Memorial i Kayserit, i cili eshte spitali i 9-te i Grupit Memorial per Kujdesin Shendetesor, ndodhet i  pozicionuar ne nje siperfaqe prej 11.000 metrash katrore dhe i jep sherbim shendetesor dhe komfort pacienteve te tij dhe pacienteve vizitor me kualitet nderkombetar me nje kapacitet prej 119 shtreterish dhe 5 dhoma operative qe kane pajisie superiore teknologjike.

SINERGJIA NDERMJET SPITALEVE MEMORIAL

Sistemi PACS krijon nje sinergji mjekesore ndermjet gjithe Spitaleve Memorial te Turqise duke ndare me njeri-tjetrin rastet e imazherise dhe zbulimet e laboratoreve.

QENDRA E IVF-se KAYSERI

Sherbimet Memorial te Fertilizimit In Vitro, jane pranuar si reference nga shume vende te botes, bashkuar me Qendren e Fertilizimit In Vitro te Kayserit, per shkak te pershtatshmerise se vet  ne etiken dhe standartet e cilesise. Qendra e IVF-se Kayseri, me marken e Memorial, vazhdon te qendroje prane familjeve te cilat deshirojne te kene nje femije.

Departamentet mjekësore

Mjekët

Institucionet e Kontraktuara

Më poshtë mund të gjeni kompani private të sigurimeve, sigurime shtesë, institucione të tjera dhe marrëveshje të kompanive me të cilat spitalet tona kanë marrëveshje.

Nuk ka pasur rezultate.

  Shihni në hartë

  Pyetjet e bëra më shpesh

  Çfarë është Check-up opsione në spital tuaj?
  Memorial Group Shëndeti, mosha, i shoqëruar nga kontrolle shëndetësore periodike për të kontrolluar-up konsulentëve, gjininë, profesionin dhe standardi i jetesës e duhura për programet tuaja specifike, ne jemi të vendosur së bashku me mjekët tanë specialist. Informacion i detajuar mund të gjenden këtu për opsionin tonë Check-Up.
  Ekzaminimi Kontrolli i sa kohë?
  Shoqata turke mjekësore dhe kontrolli duke u zbatuar në 10 ditë Ministria e periudhës së aplikacioneve Shëndetësisë provimit llogaritet si dita e parë, duke përfshirë edhe shërbimet e marra.
  Si mund të raportojnë ankesa për spital?
  Opinioni në kujdesin shëndetësor që ju merrni, sugjerimet dhe ankesat mund të falënderoj Patient njësisë sonë të drejtave në spitalin tonë, kontakt personin tuaj, ju mund të raportojnë numrin e telefonit 444 7888 duke e quajtur Call Center tonë.
  Informacion shtesë I / A do të ndahet rezultatet?
  Të dhënat personale dhe të dhënat personale për rezultatet e Aktit për Mbrojtjen e pacientëve tanë nuk duhet të ndahen me askënd tjetër përveç vetes. Ju mund të arrijnë të drejtat tuaja në bazë të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe informacion të detajuar në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja këtu.
  Social Security Institucioni (SGK) negociuar me departamentet që janë në dispozicion?
  Kayseri Memorial Hospital është e vendosur në të gjitha pjesët e marrëveshjes sonë me ISSH. Ju mund të gjeni informacion të detajuar rreth institucioneve të negociuar këtu.
  Forma e Kontaktit

  Ju mund të kërkoni informacion në lidhje me spitalin tonë duke plotësuar formularin e kontaktit më poshtë.

  * Kjo fushë është e nevojshme
  Llogaritë e mediave sociale
  Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht