Loading

Spitali Memorial Şişli
Spitali Memorial Şişli

Piyalepaşa Blv. 34385, Şişli/İstanbul
+90 549 639 3366

Merni një takim lehtësisht

Rreth

Spitali Memorial Sisli, i cili u themelua ne vitin 1995, eshte projekti i pare i sherbimeve i bere nga Korporata Investuese e Kujdesit Shendetesor. Ndertimi i spitalit perfundoi ne fund te vitit 1999 dhe Spitali Memorial i Sislit priti pacientin e tij te pare ne Shkurt te vitit 2000.

Spitali Memorial ka reputacion prestigjioz ne fusha si kardiologji, kirurgji kardiovaskulare, transplant organesh, IVF e gjenetike dhe ofron sherbime shendetesore te nje niveli te larte ne cdo specialitet mjekesor.

Spitali Memorial i Sislit ofron sherbime me cilesi te larte te kujdesit shendetesor ne standarte nderkombetare per pacientet e tij lokal dhe nderkombetare, me nje hapesire prej 53.000 metra katrore, 200 shtreter, 10.000 metra katror parking me nje kapacitet prej 300 makinash, sistem qendror automatik, sistem suporti per trysnine per te kontrolluar temperaturen dhe lageshtine, sistem tubash transferimi pneumatik dhe dhome konference me nje kapacitet prej 120 vetash.

 

Departamentet mjekësore

Mjekët

Institucionet e Kontraktuara

Më poshtë mund të gjeni kompani private të sigurimeve, sigurime shtesë, institucione të tjera dhe marrëveshje të kompanive me të cilat spitalet tona kanë marrëveshje.

Nuk ka pasur rezultate.

  Shihni në hartë

  Pyetjet e bëra më shpesh

  Social Security Institucioni (SGK) negociuar me departamentet që janë në dispozicion?
  Memorial Hospital Şişli, Kardiologji, Kirurgji Kardiovaskulare, Oncology, seksioni Transplantimi është e vendosur në marrëveshjen tonë me ISSH. Ju mund të gjeni informacion të detajuar rreth institucioneve të negociuar këtu.
  Informacion shtesë I / A do të ndahet rezultatet?
  Të dhënat personale dhe të dhënat personale për rezultatet e Aktit për Mbrojtjen e pacientëve tanë nuk duhet të ndahen me askënd tjetër përveç vetes. Ju mund të arrijnë të drejtat tuaja në bazë të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe informacion të detajuar në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja këtu.
  Si mund të raportojnë ankesa për spital?
  Opinioni në kujdesin shëndetësor që ju merrni, sugjerimet dhe ankesat mund të falënderoj Patient njësisë sonë të drejtave në spitalin tonë, kontakt personin tuaj, ju mund të raportojnë numrin e telefonit 444 7888 duke e quajtur Call Center tonë.
  Ekzaminimi Kontrolli i sa kohë?
  Shoqata turke mjekësore dhe kontrolli duke u zbatuar në 10 ditë Ministria e periudhës së aplikacioneve Shëndetësisë provimit llogaritet si dita e parë, duke përfshirë edhe shërbimet e marra.
  Çfarë është Check-up opsione në spital tuaj?
  Memorial Group Shëndeti, mosha, i shoqëruar nga kontrolle shëndetësore periodike për të kontrolluar-up konsulentëve, gjininë, profesionin dhe standardi i jetesës e duhura për programet tuaja specifike, ne jemi të vendosur së bashku me mjekët tanë specialist. Informacion i detajuar mund të gjenden këtu për opsionin tonë Check-Up.
  Forma e Kontaktit

  Ju mund të kërkoni informacion në lidhje me spitalin tonë duke plotësuar formularin e kontaktit më poshtë.

  * Kjo fushë është e nevojshme
  Llogaritë e mediave sociale
  Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht