Loading

Nëse ju bëni një transaksion më parë në Memorial Group Shëndetësisë në spitale dhe qendra mjekësore Ju mund të regjistroheni duke plotësuar të dhënat tuaja mund të bëjnë ose informacion jo të plotë.


Your personal data that you will disclose to us, in order to enable user login, complete the registration phase and verify your information, Istanbul Memorial Sağlık Yatırımları A.Ş. will be processed by You can access detailed information about the processing of your personal data here.


Llogaritë e mediave sociale
Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht