Loading

Onkologjia e rrezatimit (Radjoterapia)

Onkologjia e rrezatimit (Radjoterapia)

Merni një takim lehtësisht

Mjekët e departamentit

Institucionet e Kontraktuara

Më poshtë mund të gjeni kompani private të sigurimeve, sigurime shtesë, institucione të tjera dhe marrëveshje të kompanive me të cilat spitalet tona kanë marrëveshje.

Nuk ka pasur rezultate.

    Forma e Kontaktit

    Ju mund të kërkoni informacion në lidhje me spitalin tonë duke plotësuar formularin e kontaktit më poshtë.

    * Kjo fushë është e nevojshme
    Llogaritë e mediave sociale
    Mbështetimi drejtpërdrejtë Merni një takim lehtësisht